foto

Harald Rosenstrøm

  • nar. 13.10.1986 (30 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ikaria
2016 Gorodskije ptički
Viking
2015 Vojna polov
2009 Dívka s pomeranči
2006 Mirakel

TV seriály

2015 Okupace (TV seriál)
Listopad (S01E08)
Červenec (S01E04)
Červen (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace