foto

Vladimír Krátký

  • nar. 6.5.1947 (71 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
1994 Noční stráž (TV film)
1992 Dáma a smrt (TV film)
1989 Jízda králů (TV film)
Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)
1988 Bratr Paleček (TV film)
1987 O falešných muzikantech (TV film)
Okřídlená hřídel (TV film)
Svět je někdy opravdu krásný (TV film)
1985 Šahrazád (TV film)
1984 Nasredin (TV film)

TV seriály

2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
další epizody (6)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Pavouček (E11)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Flek na hru (E04)
1991 Štúrovci (TV seriál)

Dokumentární

1991 Případ Salieri (TV film)

TV pořady

1989 Kouzelné melodie, které sníh nezavál (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace