foto

Jan Grundman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pinocchio
Sněží!
2016 Domov je tam, kde jsou hroby (studentský film)
Vyhnání Gerty Schnirch (divadelní záznam)
Česká kuchařka (divadelní záznam)
2015 Ztracený muž (studentský film)
2014 Indián v ohrožení (divadelní záznam)
2011 Tak dobrou (studentský film)
Česká měna (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Kaskadéři s.r.o. (TV seriál)
Pilotní díl (E01)
Specialisté (TV seriál)
Tajemství nevěsty (S03E03)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Pavouček (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace