foto

Desmond Campbell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The House on Carter Road
2016 X-Men: Apokalypsa
2013 Smrtící Slunce (TV film)
2010 Saw 3D
Unrivaled
2009 Death Warrior
2008 Neuvěřitelný Hulk
Teddy Bear (TV film)
2003 Zločinné myšlenky
2002 Kadetka Kelly (TV film)
Rozsudek (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Šťastný den (TV film)
2001 Nejslavnější tanečník (TV film)
2000 Frekvence
Vnadidlo
1999 Coming Unglued (TV film)
Odhalení
Sběratel kostí
Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
1998 Hadí oči
Lukas
Malí muži
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)
1996 Není úniku (TV film)
1995 Android Affair, The (TV film)
Přístavní krysa (TV film)
Vězeň na zabití
1994 Právo na život
1993 Bestie
1992 Devlin (TV film)
Vražedné sliby (TV film)
1991 Tajemná záře
1986 Nelítostná pomsta
1983 Cross Country

TV seriály

2020 Vypracovaná: Podle života Madam C. J. Walker (TV seriál)
Chlouba své rasy (E04)
2018 Titans (TV seriál)
Jason Todd (S01E06)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Vítej a sbohem (S02E19)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Novinářská bomba (S01E20)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Scepter (S01E10)
Orphan Black (TV seriál)
The Weight of This Combination (S03E01)
Kravaťáci (TV seriál)
No Puedo Hacerlo (S05E04)
Rookie Blue (TV seriál)
Dávný případ (S06E04)
2014 Remedy (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Krvavé diamanty (S01E11)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2010 Happy Town (TV seriál)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Skladiště 13 (TV seriál)
Výměna těl (S02E08)
2009 Connor Undercover (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
Some Kinda Love (S01E04)
2006 The State Within (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Obchodník s raketami (S02E15)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do blázince (S01E05)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Defector (S02E19)
One Man's Castle (S02E12)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
Husí kůže (TV seriál)
1994 Les Héritiers Duval (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1986 Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky