foto

Michal Isteník

  • nar. 11.7.1983 (34 let)
    Rakovník, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pinocchio
2016 Zloději zelených koní
2015 Svatojánský věneček (TV film)

TV seriály

2018 Most (TV seriál)
2017 Pěstírna (TV seriál)
Díl první: Služební cesta (E02)
Díl nultý: Zahradník (E01)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Padělek (E07)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Středa (E03)
2016 Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Imbecil (E02)

TV pořady

2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace