foto

Jonathan Cherry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kin
SuperGrid
2017 Another WolfCop
Goon: Last of the Enforcers
The Maestro
2014 WolfCop
2013 The F Word
Three Night Stand
2011 Goon
2008 Bald
Wreck, The
2005 Barbara Jean
Marker (TV film)
Vánoce v Bostonu (TV film)
White Dog Sacrifice, The
2004 Luxusní nabídka
2003 House of the Dead
Nezvratný osud 2
2002 Long Shot
Oni přicházejí
2001 Till Dad Do Us Part (TV film)

TV seriály

2019 Tokens (TV seriál)
2017 Lovci duchů (TV seriál)
Tombstone (S13E06)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Noční zápas (S05E03)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Mozaika (S02E14)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Temná komora (S05E08)
2003 Black Sash (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Dokumentární

2003 Bits and Pieces: Bringing Death to Life

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace