foto

Guillaume Gouix

  • nar. 30.11.1983 (36 let)
    Aix-en-Provence, Bouches-du-Rhône, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Les Choses qu'on dit, les choses qu'on fait
2019 Kdo si myslíš, že jsem
Une belle équipe
2018 Až na konce světa
Les Drapeaux de papier
2017 Chez Nous
Gaspard va au mariage
2015 Enragés
Les Anarchistes
Les Rois du monde
Lupiči
Osudu navzdory
2014 La French
Pilules bleues (TV film)
Sex v Paříži
2013 Attila Marcel
2012 Alyah
Karavan
Za zdmi
2011 Faux coupable (TV film)
Jimmy Rivière
Můj život bez vás
Poupoupidou
Půlnoc v Paříži
2010 22 výstřelů
Copacabana
Drahá Prudence
Mon père, Francis le Belge (TV film)
2009 Le Bel âge
Réfractaire
2008 Hauts murs, Les
2007 Darling
Mezi nepřáteli
Ravages (TV film)
Záhadná neznámá
2006 Chacun sa nuit
2005 Les Mauvais joueurs
2003 Des épaules solides (TV film)
Lionceaux, Les
2001 Dérives (TV film)
2000 Deuxième quinzaine de juillet

TV seriály

2015 Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
další epizody (8)
2011 Frajeři (TV seriál)
2010 Nováčci (TV seriál)
La Tentation d'Alex (S04E07)
Un voisin encombrant (S04E01)
2008 Chez Maupassant (TV seriál)
Aux champs (S02E03)
2007 Nováčci (TV seriál)
Faux semblants (S02E08)
Otages (S02E07)
Fantôme du passé (S02E03)
další epizody (5)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
1998 Marseille (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2013 Le before du grand journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce