foto

Georgia Henshaw

  • nar. 11.7.1993 (26 let)
    Wales, Velká Británie

Biografie

Georgia je poměrně neznámá, začínající herečka z Walesu. Poprvé se objevila v britském lékařském seriálu CASUALTY, v jednom díle jako Gemma Terry, v jedné z dalších epizod jako Suzie Cooper. Tyto role z roku 2004 tak můžeme považovat za její herecký debut. V roce 2010 se v jedné z epizod výše uvedeného seriálu objevila znovu a to jako Maddy Devine.

V roce 2008 přišla asi její komerčně nejznámější role a to role Rosie ve filmu ON JE FAKT BOŽÍ! V roce 2010 se objevila v jedné epizodě seriálu SKINS, kde hrála roli krásné Lary, která okouzlila jednu z hlavních postav.

Jiří "jjjura" Blaha

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hatching
2012 In the Dark Half
2011 Seamonsters
2008 On je fakt boží!

TV seriály

2015 Banana (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Cucumber (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
The Coroner (TV seriál)
Gilt (S01E05)
2012 Law & Order: UK (TV seriál)
Line Up (S06E05)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
Adam's Family (S03E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace