foto

Daniela Magálová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Hra o láske a smrti (TV film)
1993 Príbeh Mateja Hóza (TV film)
1984 Dom pod morušou (TV film)
O sláve a tráve
1979 Žiadne veľké slová (TV film)

TV seriály

1986 Safari (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Zpěvníček Daniely Magálové (TV pořad)
2007 U muziky na Silvestra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace