foto

Kristína Tóthová

  • nar. 29.5.1984 (36 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Voda (studentský film)
2014 L.S.D. (studentský film)
2013 Teatro (studentský film)
2012 Tygři ve městě
2010 Praví chlapi (studentský film)

TV seriály

2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
Prázdniny (TV seriál)
Štěnice a langoše (S01E05)
2015 Divocí koně (TV seriál)
Epizoda 68 (S02E68)
Epizoda 67 (S02E67)
Epizoda 66 (S02E66)
další epizody (68)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Posadnutý svokor (S02E10)
2010 Aféry (TV seriál)
Voyeur (S01E12)
Nesmrtelní (TV seriál)
Květy a Lucie (E08)
Dlouhá cesta domů (E07)

Divadelní záznam

2018 Ťapákovci (divadelní záznam)
2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky