foto

Edgar Dutka

  • nar. 21.5.1941 (79 let)
    Vídeňské Nové Město, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
1994 Potkal jsem ho v ZOO
1990 O zlaté myšce
1989 Klub odložených
Lidský faktor
1988 Shakespeare 2000
1987 Golem
Zahradníkův rok
1986 Odyssea
1985 Bartakiáda
Křesadlo
Pohádky pod sněhem
1984 Děvčátko se sirkami
Tři synové
1983 Nocturno
O líném Honzovi
1982 Ex libris
Nesplnitelný sen
1981 Královna Koloběžka první
1980 Drátovat, flikovat
Konzerva
Proč se lidé bojí zajíců
1979 Budulínek Mandelinka
Krychle
O Maryšce a vlčím hrádku
Sbohem, Ofélie
Vajíčko a kamarádi
1978 Sopka
Všehochlup
1977 Strašení čmeláků

TV seriály

2010 Doktor Animo (TV seriál)
Jak malý hraboš nechtěl hrabat (E16)
Jak chtěl bobřík motorovou pilu (E15)
Jak nechtěl ptáček létat (E14)
další epizody (6)
2008 Doktor Animo (TV seriál)
Jak se chtěl stát pudlík lvem (E10)
Jak chtěla mít slepice paví ocas (E09)
Jak chtěla být blecha včelou (E08)
2006 Doktor Animo (TV seriál)
Jak chtěla být opice člověkem (E07)
Jak chtěla být slonice nejkrásnější (E06)
Jak chtěla žirafa nejdelší krk (E05)
další epizody (7)
2002 Já Baryk (TV seriál)
Já Baryk a moje vrána (E12)
Já Baryk a můj bažant (E11)
Já Baryk a můj srnec (E10)
další epizody (12)
1994 Béďa rošťák (TV seriál)
Béďa zlaté srdce (E07)
Proč si musíme pomáhat (E06)
Proč musíme hrát na basu (E05)
další epizody (7)
Medvědi nic nevědí (TV seriál)
Dopolední horor (E06)
Slepoň (E05)
Profesionálové (E04)
další epizody (6)
1980 Brundibáři (TV seriál)
Konzerva (E06)
Aby bylo jasno (E05)
Opojeni zvukem (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

1980 Dcera faraona

Herecká filmografie

Filmy

2011 Poupata
1997 Olda (studentský film)

Dokumentární

2019 Jiří Trnka: Nalezený přítel
1999 Bezúčelná procházka Jiřího Barty (TV film)

Režijní filmografie

Zvukařská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky