foto

Gale Storm

  • nar. 5.4.1922
    Bloomington, Texas, USA
  • zem. 27.6.2009 (87 let)
    Danville, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1952 Woman of the North Country
1951 Al Jennings of Oklahoma
The Texas Rangers
1950 Between Midnight and Dawn
Curtain Call at Cactus Creek
The Kid from Texas
The Underworld Story
1949 Abandoned
Stampede
1948 Kdo kráčí po křivolakých cestách
The Dude Goes West
1947 It Happened on 5th Avenue
1946 Swing Parade
1945 G.I. Honeymoon
Navždy tvá
Newyorské předměstí
1943 Campus Rhythm
Cosmo Jones, Crime Smasher
Nearly Eighteen
Revenge of the Zombies
Where Are Your Children?
1942 Foreign Agent
Freckles Comes Home
Lure of the Islands
Man From Cheyenne
Rhythm Parade
Smart Alecks
1941 City of Missing Girls
Gambling Daughters
Jesse James at Bay
Let's Go Collegiate
Red River Valley
Saddlemates
Uncle Joe
1940 One Crowded Night
Tom Brown's School Days

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
The NBC Comedy Hour (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 My Little Margie (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2002 ShirleyMania (TV film)
1994 Abbott and Costello Meet Jerry Seinfeld (TV film)

TV pořady

1976 Donny and Marie (TV pořad)
1972 The 24th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1954 Shower of Stars (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace