foto

Þráinn Bertelsson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 XL
1989 Magnús
1985 Löggulíf
Skammdegi
1984 Dalalíf

Režijní filmografie

Filmy

1995 Einkalíf
1989 Magnús
1985 Löggulíf
Skammdegi
1984 Dalalíf
1983 Jón Oddur & Jón Bjarni
Nýtt líf

TV seriály

1994 Sigla himinfley (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Magnús
1985 Löggulíf
1984 Dalalíf
1983 Nýtt líf

TV seriály

1994 Sigla himinfley (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace