foto

Miroslav Kaman

  • nar. Jihlava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bony a klid 2
Parádně pokecal
2013 Škraboška (studentský film)
2008 El Paso
2007 O život
2006 Zajatci Ďáblova chřtánu (TV film)
2004 Horem pádem
2000 Oběti a vrazi
1999 Pelíšky
Zavraždění Marata (studentský film)
1997 Poslední koncert (TV film)

TV seriály

2014 Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Mokré tričko (S01E05)
2007 Trapasy (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Hospoda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky