foto

Eva Kodešová

  • nar. 12.8.1980 (39 let)
    Rakovník, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
2012 Ženy, které nenávidí muže (TV film)

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
Telecí řízky a teplý buchty (S05E38)
Snowboardové návraty (S05E36)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Nové drogy (S01E08)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Smrt novináře (S01E13)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Nejlepší trapasy (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
2007 Trapasy (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)
Dědic (S03E05)
2006 Horákovi (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky