foto

Jan Monczka

  • nar. 17.5.1956 (61 let)
    Karviná, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Volta
2014 Serena
2011 Policie Modrava (TV film)
2010 Kołysanka
2009 Nedodržený slib
2008 Tobruk
2007 Taxi A
1988 Czarodziej z Harlemu

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Bratři (S02E06)
Motivátor (S02E04)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Nadvláda (S01E06)
Převýchova (S01E03)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (15)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Boj o lodě (S04E16)
2013 2xl (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Svatba (S01E03)
2007 Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace