foto

Jan Monczka

  • nar. 17.5.1956 (63 let)
    Karviná, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Volta
Wojciech Kossak: Olszynka Grochowska
2014 Grenzverkehr
Serena
2011 Policie Modrava (TV film)
2010 Kołysanka
2009 Nedodržený slib
2008 Rozmowy nocą
Tobruk
2007 Taxi A
1988 Czarodziej z Harlemu

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin na tanečním parketu (E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Maily ze záhrobí (S03E01)
2017 Mordparta (TV seriál)
Bratři (S02E06)
Motivátor (S02E04)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Nadvláda (S01E06)
Převýchova (S01E03)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (15)
Singielka (TV seriál)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Boj o lodě (S04E16)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
další epizody (8)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (5)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Svatba (S01E03)
2007 Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
Horákovi (TV seriál)
Kdo jinému jámu kopá... (S01E21)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace