foto

Jan Monczka

  • nar. 17.5.1956 (64 let)
    Karviná, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Volta
Wojciech Kossak: Olszynka Grochowska
2014 Grenzverkehr
Serena
2011 Policie Modrava (TV film)
2010 Kołysanka
2009 Nedodržený slib
2008 Rozmowy nocą
Tobruk
2007 Taxi A
1994 Śmierć jak kromka chleba
1988 Czarodziej z Harlemu

TV seriály

2020 Mały Zgon (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
17 vteřin (E06)
2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin na tanečním parketu (E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Návrat z Austrálie (S03E08)
Vyhaslý případ (S03E07)
Neznámý útočník (S03E06)
další epizody (8)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (S01E10)
#hycel (S01E09)
Mordparta (TV seriál)
Bratři (S02E06)
Motivátor (S02E04)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Odkupienie (S17E01)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Nadvláda (S01E06)
Převýchova (S01E03)
Blondynka (TV seriál)
Bomba z opóźnionym zapłonem (S04E12)
Ujawnione tajemnice (S04E11)
Życie to huśtawka (S04E08)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (15)
Singielka (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
W ostatniej chwili (S07E08)
Blondynka (TV seriál)
Sokół w klatce (S04E03)
Nowe rozdanie (S04E01)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Boj o lodě (S04E16)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
další epizody (8)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (5)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
2011 Linia życia (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Usta usta (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zlecenie (S03E07)
2009 Majka (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Svatba (S01E03)
2008 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (6)
2007 Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
Horákovi (TV seriál)
Být či nebýt... herečkou (S02E07)
Kdo jinému jámu kopá... (S01E21)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky