foto

Marcela Holubcová

  • nar. 1969
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Poslední z Aporveru
Touha motýla
2015 Flowers
2014 Before the Sun Goes Down
2009 Rytmus v patách (TV film)
2008 Bobule
2007 Vratné lahve
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
2002 Rok ďábla
2001 Jak ukrást Dagmaru

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Cena fair play! (S03E06)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Skvělé vyhlídky (S01E04)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Cigaretový kouř (S01E08)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Mezi dvěma muži (S11E08)
Konec dobrý, všechno dobré (S11E06)
2012 Helena (TV seriál)
Vlasy (S02E09)
Rozvod (S01E09)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Lidská skládačka (S02E02)
2009 Comeback (TV seriál)
Krev, pop a slzy (S01E29)
2007 Trapasy (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace