foto

Marcela Holubcová

  • nar. 10.5.1969 (51 let)
    Rožnov pod Radhoštěm, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Poslední z Aporveru
Stockholmský syndrom (TV film)
2019 Špindl 2
2018 Teambuilding
2014 Before the Sun Goes Down
Flowers
2009 Rytmus v patách (TV film)
2008 Bobule
2007 Vratné lahve
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
2002 Rok ďábla
2001 Jak ukrást Dagmaru

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Kubelíkův případ (E09)
2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 3 (E03)
Rapl (TV seriál)
Dobro došli! (S02E13)
Ryba smrdí od hlavy (S02E12)
Cvokhaus (S02E11)
další epizody (13)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Ručník v ringu (S01E13)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Cena fair play! (S03E06)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Skvělé vyhlídky (S01E04)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Cigaretový kouř (S01E08)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Mezi dvěma muži (S11E08)
Konec dobrý, všechno dobré (S11E06)
2012 Helena (TV seriál)
Vlasy (S02E09)
Rozvod (S01E09)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Lidská skládačka (S02E02)
2009 Comeback (TV seriál)
Krev, pop a slzy (S01E29)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Celebrita (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky