foto

Michael Gilden

  • nar. 22.9.1962
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 5.12.2006 (44 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Nudity Required
2001 Zimní pohádka (TV film)
2000 Tehdy o Vánocích (TV film)
1994 Pulp Fiction: Historky z podsvětí
1993 Freaked
1983 Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
1981 Hotel Pod duhou

TV seriály

2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - a.z.
Kostlivci (S04E17) - a.z.
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Uzenáč (S04E10)
Hrdina (S04E08)
Čarodějky (TV seriál)
Zrazené a opuštěné (S08E20)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Děje se tu cosi čarodějného, část druhá (S07E22)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Bitva s titány, část druhá (S05E23)
Bitva s titány, část první (S05E22)
Štěstí pro Čarodějky (S05E17)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tváří v tvář (S03E04)
2000 Nikki (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
The Amanda Show (TV seriál)
1996 Aliens in the Family (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Ani myš (S01E08)
1995 Cybill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky