foto

Karen David

  • nar. Shillong, Meghalaya, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Snapshot Wedding
2016 The Tiger Hunter
2015 Amar Akbar & Tony
2014 Jack Ryan: V utajení
2012 Červená světla
2009 Trable v ráji
2008 Barva kouzel (TV film)
Král Škorpión: Vzestup Říše
2007 Létající zabiják
2006 Take 3 Girls
Vyprovokovaná
2005 Batman začíná
2002 Bollywood Queen

TV seriály

2020 Odkaz (TV seriál)
There's a Place Where the Lost Things Go (S02E14)
What Cupid Problem? (S02E11)
This Is Why We Don't Entrust Plans to Muppet Babies (S02E10)
Zelenáč (TV seriál)
Control (S02E17)
2019 Odkaz (TV seriál)
I'll Tell You a Story (S01E15)
The Boy Who Still Has a Lot of Good to Do (S01E13)
There's a Mummy on Main Street (S01E12)
další epizody (4)
Zelenáč (TV seriál)
Breaking Point (S02E09)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
End of the Line (S05E16)
Channel 5 (S05E15)
Today and Tomorrow (S05E14)
další epizody (9)
2018 Barry (TV seriál)
Chapter Five: Do Your Job (S01E05)
Odkaz (TV seriál)
Mombie Dearest (S01E06)
Malivore (S01E05)
We're Being Punked, Pedro (S01E03)
další epizody (4)
Timeless (TV seriál)
The Day Reagan Was Shot (S02E08)
Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
Leaving Storybrooke (S07E22) - a.z.
Myšlenky zločince (TV seriál)
300 (S14E01)
2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Konečná bitva 2/2 (S06E22)
Konečná bitva 1/2 (S06E21)
Zázračné místo (S06E15)
2016 Galavant (TV seriál)
The One True King (To Unite Them All) (S02E10)
Battle of the Three Armies (S02E09)
Do the D'DEW (S02E08)
další epizody (10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Škoda, že tu nejsi (S06E10)
Podvržené děti (S06E09)
Budu tvé zrcadlo (S06E08)
další epizody (6)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 4 (S06E04)
Epizoda 3 (S06E03)
Epizoda 2 (S06E02)
další epizody (4)
2015 Galavant (TV seriál)
It's All in the Executions (S01E08)
My Cousin Izzy (S01E07)
Dungeons and Dragon Lady (S01E06)
další epizody (8)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Jackson Hunt (S05E16)
Únos (S05E15)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Cesta, kterou ses nedal (S01E13)
Prstenec 2 (S01E12)
Prstenec 1 (S01E11)
další epizody (13)
2011 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2010 Protiúder (TV seriál)
Iraq - Part 2 (S01E02)
2009 The Legend of Dick and Dom (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2004 Top Buzzer (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)