foto

Nicole Lyn

  • nar. 24.2.1978 (41 let)
    Brampton, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Love Jacked
2013 Miss Dial
2003 Spas nás před Evou
2001 Hlad po tanci (TV film)
Ztracené ideály (TV film)
2000 Dotek zla
1990 Na tenkém ledě: příběh Tai Babiloniové (TV film)

TV seriály

2008 Welcome to the Captain (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita a pravda (S05E12)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Špatná konstelace (S01E10)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Inauguration, Part 1 (S04E14)
Guns Not Butter (S04E12)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Debate Camp (S04E05)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Bezhlavá jeptiška (S01E03)
1997 Křik studentů (TV seriál)
1991 Eric's World (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
Ramona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky