foto

Linda Hamilton

  • nar. 26.9.1956 (62 let)
    Salisbury, Maryland, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Herecká filmografie

Filmy

2019 Terminátor: Temný osud
2017 Curvature
2016 Shoot Me Nicely (TV film)
The Sunday Horse
2014 Bermudská příšera (TV film)
2013 Nečekaný nepřítel
Únos Air Force One (TV film)
2010 DC Showcase: Jonah Hex
Refuge
2009 Holy Water
2008 Leda ve snu
2006 Broken
Home by Christmas (TV film)
2005 Mladej a já
Vzpomínky nezaženeš
Úsměv
2003 Wholey Moses
2002 Tichá noc (TV film)
2001 Bailey's Mistake (TV film)
Mezi námi děvčaty (TV film)
2000 Osudové podezření
Sex a paní X (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)
Batman Beyond: The Movie (TV film)
The Secret Life of Girls
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
Robots Rising (TV film)
Výchozí bod (TV film)
1997 Rozpoutané peklo
Temné spiknutí
V první linii (TV film)
1996 Cesta k prachu (TV film)
T2 3-D: Battle Across Time
1995 Modlitba za matku (TV film)
Oddělené životy
1994 Němý svědek
1991 Terminátor 2: Den zúčtování
1990 Pan Osud
1988 Jdi za světlem (TV film)
1986 Cesta Černého měsíce
King Kong žije
Nádherné prázdniny (TV film)
1985 Secret Weapons (TV film)
1984 Chlapec z kamene
Kukuřičné děti
Terminátor
1983 Secrets of a Mother and Daughter (TV film)
1982 Country Gold (TV film)
Vražedná hra
1980 Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
Reunion (TV film)
1979 Night-Flowers

TV seriály

2015 Defiance (TV seriál)
The Broken Bough (S03E03)
The Last Unicorns (S03E02)
The World We Seize (S03E01)
2014 Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
Bottom of the World (S02E10)
2012 Chuck (TV seriál)
Chuck a rozloučení (S05E13)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a nervák (S04E24)
Chuck a poslední detaily (S04E23)
Chuck a Volkoffovi (S04E20)
další epizody (6)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinná večeře (S04E10)
Chuck a první hádka (S04E07)
Chuck a ulička hrůzy (S04E06)
další epizody (5)
Tráva (TV seriál)
Blaženost (S06E04)
Dětský kočárek (S06E03)
2009 The Line (TV seriál)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
1997 Frasier (TV seriál)
Někdo musí z kola ven (S04E23)
1993 Frasier (TV seriál)
Táta na zabití (S01E01)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 King's Crossing (TV seriál)
1980 Secrets of Midland Heights (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jen přes moji mrtvolu (TV seriál)
2009 A Call to Arms
2008 Behind Your Dreams
2001 Other Voices: Creating 'The Terminator'
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
1993 Terminátor 2: Víc než jste ve filmu viděli
1991 Film o filmu: Terminátor 2 - Den zúčtování (TV film)
1984 Making of 'Terminator', The (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 21-40 >>
všichni fanoušci
(221)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace