foto

David Oakes

  • nar. 14.10.1983 (35 let)
    Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

David Oakes se narodil 14. října 1983 ve Fordingbridge v Anglii jako syn profesionálního hudebníka a kapitulára anglikánské církve.Chodil do školy Biskupa Worldworthse v Salisbury, kde hrál v mládežnickém divadle.Vystudoval univerzitu v Manchesteru a mezi roky 2005 a 2007 navštěvoval divadelní školu.Své první role získal v nepříliš známých filmech a seriálech. Nakonec získal roli Williama Hamleigha v seriálu PILÍŘE ZEMĚ (2010) a o rok později byl obsazen do role Juana Borgii v seriálu BORGIOVÉ (2011).

Jan "TwoFace" Machovec

Herecká filmografie

Filmy

2018 Studniówk@
2017 Cold Skin
2015 A Moment of Horror
2014 Love by Design
2012 Truth or Dare
2005 2020: An American Nightmare

TV seriály

2017 Viktorie (TV seriál)
Pokoj a radost (S02E09)
Cena svědomí (S02E08)
Král za vodou (S02E07)
další epizody (9)
2016 The Living and the Dead (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Viktorie (TV seriál)
Mladá Anglie (S01E08)
Královnin manžel (S01E06)
Obyčejná žena (S01E05)
další epizody (5)
Endeavour (TV seriál)
Cesta (S03E01)
2013 Bílá královna (TV seriál)
Poison and Malmsey Wine (E07)
Love and Death (E06)
War at First Hand (E05)
další epizody (7)
2012 Na věky věků (TV seriál)
Ripper Street (TV seriál)
What Use Our Work? (S01E08)
Borgiové (TV seriál)
Zpověď (S02E10)
Svět zázraků (S02E09)
Pravda a lži (S02E08)
další epizody (8)
2011 Borgiové (TV seriál)
Nikdo (S01E09)
Umění války (S01E08)
Smrt na sinavém koni (S01E07)
další epizody (9)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
2009 Henry VIII: Mind of a Tyrant (TV seriál)
Trinity (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace