foto

Danny Burstein

  • nar. 16.6.1964 (55 let)
    Mount Kisco, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lucy in the Sky
2017 The Sounding
2016 Indignation
2015 Construction
Hacker
Zvláštní příběh rodiny F
2014 Affluenza
2013 American Milkshake
Trust, Greed, Bullets & Bourbon
2012 Nor'easter
2008 Podvod
2006 Spectropia
2005 Transamerika
2004 Duane Incarnate
2001 Santa Baby! (TV film)

TV seriály

2019 Paní ministryně (TV seriál)
Proxy War (S05E13)
Černá listina (TV seriál)
The Osterman Umbrella Company (No. 6) (S06E14)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Pound of Flesh (S05E06)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Rozvod (S05E21)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Trestní řízení (S07E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Transgender Bridge (S17E03)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Nebezpečná služebná (S02E03)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Belle Femme (S01E09)
Drž mě v ráji (S01E08)
Věž ze slonoviny (S01E02)
další epizody (4)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Bully (S01E09)
Submissions Only (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Semeno (S07E02)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nebezpečné hry (S03E15)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2002 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Gay (S04E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
Oxymoron (S12E23)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Teenage Wasteland (S11E12)
2000 Ed (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Honor (S02E02)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Welcome to Camelot (S01E01)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Burden (S08E20)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Cruel and Unusual (S05E19)

Dokumentární

2005 Co skrývá Šifra Mistra Leonarda
2004 Da Vinci Code Decoded

Host

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace