foto

Minnie Pearl

  • nar. 25.10.1912
    Centerville, Tennessee, USA
  • zem. 4.3.1996 (83 let)
    Nashville, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 CMT 40 Greatest Women of Country Music (TV film) - a.z.
1991 Grand Ole Opry 65th Anniversary (TV film)
1982 Roy Acuff... 50 Years the King of Country Music (TV film)
1980 První dáma country music
1977 That's Country
1966 Second Fiddle to a Steel Guitar
That Tennessee Beat
1965 Forty Acre Feud

TV seriály

1980 Nashville Palace, The (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
Všichni tu mluví! (TV seriál)
1965 Oh My Word (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)

Dokumentární

2003 Our Country - a.z.
2000 Jeff Foxworthy's Comedy Classics - a.z.
1996 America's Music: The Roots of Country (TV seriál) - a.z.
1987 Biography (TV seriál) - a.z.
1985 American Masters (TV seriál) - a.z.
1977 All You Need Is Love (TV seriál)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1987 Dolly (TV pořad)
1983 Nashville Now (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1977 Ann-Margret: Rhinestone Cowgirl (TV pořad)
1975 Donny and Marie (TV pořad)
Good Morning America (TV pořad)
Match Game PM (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1973 Burt Reynolds' Late Show (TV pořad)
Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1970 In Concert (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
Hee Haw (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
The Jim Nabors Hour (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
The Liberace Show (TV pořad)
1968 Operation: Entertainment (TV pořad)
The Dick Cavett Show (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
The Pat Boone Show (TV pořad)
1966 The John Gary Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Jimmy Dean Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Porter Wagoner Show, The (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1957 Country Style, U.S.A. (TV pořad)
Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1955 The Dodge Dancing Party (TV pořad)
1953 Grand Ole Opry (TV pořad)
1950 The Bob Hope Show (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky