foto

Martin Madej

  • nar. 6.8.1987 (32 let)
    Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dáma bez kamélie (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Delukse (TV seriál)
Bazén pre Jutuba (E04)
2018 Susedia (TV seriál)
Agent provokatér (S05E03)
Tak kto je teda otec?! (S05E02)
2015 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Buď - alebo (E02)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Hon na legendu (E09)

Hudební videoklipy

1996 Martin Madej - Bobi (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 Super karaoke (TV pořad)
Všechno, co mám rád (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)
2016 Hádej můj věk (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky