foto

Anjanette Comer

  • nar. 7.8.1939 (79 let)
    Dawson, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pták z nebes
2003 Screen Door Jesus
2002 Drama v pensylvánském dole (TV film)
1995 Deadly Family Secrets (TV film)
Skryté zlo
1992 Netherworld
Perry Mason: Příběh přelétavého Romea (TV film)
1982 Long Summer of George Adams, The (TV film)
1977 Dead of Night (TV film)
Fire Sale
1975 Death Stalk (TV film)
Lepke
1974 Night Games (TV film)
Teror na 40. podlaží (TV film)
1973 Shadow of Fear
The Baby
Záhada Mančuského orla
1972 Noche de los mil gatos, La
1971 Banyon (TV film)
Deadly Hunt, The (TV film)
Firechasers, The
Five Desperate Women (TV film)
1970 Rabbit, Run
1969 Young Lawyers, The (TV film)
1968 In Enemy Country
Zbraně pro San Sebastian
1967 Banning
1966 Grošák
1965 The Loved One
1964 Quick Before It Melts

TV seriály

1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Etuda v černém (S02E01)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2006 Trying to Offend Everyone
1968 San Sebastian 1746 in 1968
1964 Milton, Fox, Esq.

TV pořady

1969 The Movie Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace