foto

Rudolf Somogyvári

  • nar. 30.11.1916
    Budapest, Rakousko-Uhersko
  • zem. 27.9.1976 (59 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 A zöldköves gyűrű (TV film)
Volt egyszer egy színház (TV film)
Öszi versenyek (TV film)
Černé démanty (TV film)
1976 Köznapi legenda (TV film)
1975 Bach Arnstadtban (TV film)
Csontváry - Jelenések egy festő életéből (TV film)
Gilgames (TV film)
Öt nap háború nélkül (TV film)
1974 III. Béla (TV film)
Pokol - Inferno (TV film)
1973 Lyuk az életrajzon (TV film)
Od vítězství k vítězství
Szeptember végén (TV film)
Úhor
1972 Běž, aby tě chytili
Emberrablás magyar módra
Fortélyos asszonyok (TV film)
Férfiak mesélik... (TV film)
1971 Széchenyi meggyilkoltatása (TV film)
Villa a Lidón (TV film)
1970 Mérsékelt égöv
Talpig úriasszony (TV film)
Történelmi magánügyek
Üvegkalitka (TV film)
1969 Az ember tragédiája (TV film)
Měsíční dvůr
1968 Fiúk a térröl
Jagerské hvězdy
Medve (TV film)
Élo Antigoné (TV film)
1967 A százegyedik szenátor I (TV film)
A százegyedik szenátor III (TV film)
Tři noci jedné lásky
Édes és keserű
1966 Beznadějní
Közbejött apróság (TV film)
Vidám vasárnap (TV film)
Viharban (TV film)
1965 Fény a redöny mögött
Muži a boj I
Prsten s nymfou
1964 Már nem olyan időket élünk
1957 A csodacsatár
Točité schody
1956 Pan profesor Hannibal
Propast
1955 Deštivý večer
Poslední hodiny
Zvláštní znamení žádné
1954 Rákócziho poručík
1953 Den hněvu
Föltámadott a tenger
1941 Lelki klinika
1939 Pénz áll a házhoz
1938 Két fogoly
1937 Viki

TV seriály

1980 Mekk Elek az ezermester (TV seriál)
1976 Kántor (TV seriál)
Az erdész halála (E03)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1974 Doktor Bubo (TV seriál)
1973 Pirx kalandjai (TV seriál)
Diplomavizsga (E01)
Zrínyi (TV seriál)
Episode 2 (E02)
És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1972 Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (TV seriál)
Na hlavu postavená planeta (E13)
Planeta vodních duchů (E12)
Planeta splněných přání (E11)
další epizody (7)
Zenés TV színház (TV seriál)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
1969 Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Superdům (E13)
Alfabeat (E12)
Neviditelní (E11)
další epizody (13)
1964 Vízivárosi nyár (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace