foto

Attila Nagy

  • nar. 12.2.1933
    Pácin, Maďarsko
  • zem. 13.5.1992 (59 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Almafa - Apa filmje
1989 Éjszaka - Az Áruló (TV film)
1985 Mariage du siècle, Le
1984 Rohamsisakos Madonna (TV film)
1982 Holtak hallgatása - Requiem egy hadseregért (TV film)
1980 Kojak Budapesten
Nők apróban (TV film)
Szetna, a varázsló (TV film)
Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
Wiener Walzer (TV film)
Éljen az egyenlőség (TV film)
1979 Októberi vasárnap
Pro koho platí zákon?
Szávitri, az asszonyi hüség dicsérete (TV film)
1978 Az elefánt (TV film)
Don Juan és a kövendég (TV film)
1977 Nyúlkenyér (TV film)
Oči jako hvězdy
Szerelem bolondjai (TV film)
Vojáci Svobody I. - IV.
1976 Labirintus
Szépség Háza (TV film)
1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)
Ida regénye (TV film)
Kdo je ve vajíčku?
Uraim, beszéljenek! (TV film)
1973 Dorottya (TV film)
Kakuk Marci
1972 Aranyliba (TV film)
Byla jednou jedna rodina
Öt férfi komoly szándékkal (TV film)
1971 Vidám elefántkór (TV film)
1970 Tizennégy vértanú (TV film)
1969 Alfa Romeó és Júlia
Az ember tragédiája (TV film)
1968 Kötelék
1967 Büdösvíz
Édes és keserű
1966 Beznadějní
Fügefalevél
1965 A vörös vendégfogadó (TV film)
Az asszony beleszól (TV film)
Fény a redöny mögött
Muži a boj I
Prsten s nymfou
1964 A szívroham (TV film)
1963 A szélhámosnö
Asszony a telepen
Foto Háber
Předposlední člověk
1955 Láska v kočáře

TV seriály

1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Iskolatársak voltak (S03E01)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1972 Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Két szomszédvár (E03)
A gyanú (E01)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (11)
Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
1970 A 0416-os szökevény (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace