foto

Jay Chattaway

  • nar. 8.7.1946 (71 let)
    Monongahela, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Maniac Cop
1999 Delta Force One: Ztracená hlídka
1991 Bohatá dívka
1990 Ambulance
Buď v klidu
Maniac Cop 2
1989 Neúprosný
1988 Braddock: Ztracen v boji
Jakarta
Maniac Cop
1987 Rudý škorpion
1986 Very Close Quarters
1985 Hard Choices
Invaze U.S.A.
Stříbrná kulka
Walking the Edge
1984 Home Free All
Nezvěstní v boji
Rosebud Beach Hotel, The
1983 Mstitelé
The Big Score
The Last Fight
1980 Maniak

TV seriály

2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Pick Me Up (S01E11)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Terra Jedna (S04E21)
Bound (S04E17)
Postižení (S04E16)
další epizody (4)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Probuzení (S04E08)
Kryostanice 12 (S04E05)
Bouřková fronta, část 1. (S04E01)
další epizody (7)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Severka (S03E09)
Zásilka (S03E07)
Anomálie (S03E02)
další epizody (6)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Na obslužné lávce (S02E12)
Pára nad hrncem (S02E10)
Sedmý (S02E07)
další epizody (7)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Studená fronta (S01E10)
Civilizace (S01E08)
Nečekané setkání (S01E04)
další epizody (4)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E24)
Autor, autor (S07E19)
Lidská chyba (S07E17)
další epizody (5)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ovládnutí mysli (S07E04)
Mezihvězdná rallye (S07E03)
Strašidlo z paluby dvanáct (S06E25)
další epizody (6)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
Dračí zuby (S06E07)
Hádanky (S06E06)
další epizody (8)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Proměnlivá tvář zla (S07E20)
Podivní spojenci (S07E19)
Ratatabum (S07E15)
další epizody (4)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kontrapunkt (S05E10)
Z masa a kostí (S05E04)
Noc (S05E01)
další epizody (7)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Je to jen papírový měsíc (S07E10)
Kukla (S07E05)
Život po životě (S07E03)
další epizody (8)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Náhodné myšlenky (S04E10)
Vědecká metoda (S04E07)
Škorpion, část druhá (S04E01)
další epizody (8)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vzkříšení (S06E08)
Odvážnému štěstí přeje (S06E05)
Synové a dcery (S06E03)
další epizody (10)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Konec budoucnosti, část druhá (S03E09)
Konec budoucnosti, část první (S03E08)
Posvátná půda (S03E07)
další epizody (9)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ozvěny minulosti (S05E08)
Loď (S05E02)
Přerušený článek (S04E25)
další epizody (9)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Manévry (S02E11)
Zakřivení (S02E06)
Non sequitur (S02E05)
další epizody (10)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Loď v ohrožení (S04E06)
Břímě času (S04E05)
další epizody (8)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Defiant (S03E09)
Civilní obrana (S03E07)
Opuštěný (S03E06)
další epizody (13)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Preventivní úder (S07E24)
Zrození (S07E23)
Konec cesty (S07E20)
další epizody (6)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Nutné zlo (S02E08)
Cardassiané (S02E05)
Nebezpečný stav (S01E17)
další epizody (7)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Odkaz (S07E10)
Temný kout (S07E07)
Gambit II. (S07E05)
další epizody (14)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Změna velení 2/2 (S06E11)
Změna velení 1/2 (S06E10)
Tenkrát v Deadwoodu (S06E08)
další epizody (14)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Otázka času (S05E09)
Hra (S05E06)
Marná oběť (S05E04)
další epizody (6)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vzpomeň si na mě (S04E05)
Plecháč (S03E20)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Lavina: bílá smrt (TV film)
1997 Sopka: Přírodní peklo (TV film)
The Sonoran Desert: A Violent Eden (TV film)
1995 30 Years of National Geographic Specials (TV film)
1994 Island of the Giant Bears (TV film)
1992 Space Age (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace