foto

Erik Estrada

  • nar. 16.3.1949 (70 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spring Break '83
2017 52 Days: The Triangle
2015 2Survive
El Americano 3D
Uncommon
Virtuous
2014 Cool Cat Saves the Kids
Letadla 2: Hasiči a záchranáři
One Day: A Musical
2013 Finding Faith
Templar Nation
This Is Our Time
Čupakabra (TV film)
2012 Hillbilly Highway
2009 The 36th Annual Daytime Emmy Awards
2008 Manžel na objednávku (TV film)
2004 Border Blues
2002 Sexy párty
2001 Destroying America
UP, Michigan!
2000 Oliver Twisted
We Married Margo
1999 Královská kobra
1998 Chips se vrací (TV film)
Lost In Hollywood
Nová dobrodružství Toma Sawyera
Shattered Dreams
1996 Panika v oblacích (TV film)
Visions
1995 Blbouni
Final Goal, The
Magic of Christmas, The (TV film)
1993 Andělské oči
Nabitá zbraň 1
Někdo to rád studené
Tuesday Never Comes
1992 Extralarge 2: Dělovka (TV film)
Poslední jezdci
Smrtící mstitel
Sounds of Silence, The
1991 Earth Angel (TV film)
Noleul bola america
Zabij nebo zemřeš
1990 Bouřící Portoriko
Look at Me, America
Lost Idol, The
Night of the Wilding
Spirits
Twisted Justice
Zbraně
1989 Moc vědět se nevyplácí (TV film)
Zajatkyně krutosti
Záhadný spasitel
1988 Andy Colby's Incredible Adventure
Tucet špinavců IV: Osudná mise (TV film)
1987 Hodina atentátu
1985 Colpi di luce
Kajícník
1984 Where Is Parsifal?
1982 Honeyboy (TV film)
1977 Požár (TV film)
1976 Bitva o Midway
Demon and the Mummy, The
Dlouhá dobytčí stezka (TV film)
Trackdown
1974 Letiště 1975
1972 Ballad of Billie Blue, The
Do řady!
Novodobí centurioni
1970 Dýka a kříž

TV seriály

2017 Malibu Dan the Family Man (TV seriál)
2016 Still the King (TV seriál)
2015 Sangre Negra (TV seriál)
2014 The Neighbors (TV seriál)
Oscar Party (S02E16)
2012 Čas na dobrodružství (TV seriál)
King Worm (S04E18)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Bezdomovci (S01E12)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Darnell odhalen, část druhá (S04E16)
Darnell odhalen, část první (S04E15)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Jackpot (S02E07)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Gorilla Warfare (S07E13)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Bachelor Party (S03E18)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mých patnáct vteřin (S03E07)
2000 Sealab 2021 (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Veřejný nepřítel (S01E02)
Walking After Midnight (TV seriál)
1998 Vinyl Justice (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Peggy's Pageant Fever (S03E06)
1997 My jsme andělé (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Gets Her License: Part 1 (S02E01)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
Kindervelt Days (S02E15)
1993 Dos mujeres, un camino (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Kolo štěstěny (S04E05)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Dokumentární

2003 I Love the '70s (TV seriál)
1999 CHiPs: The E! True Hollywood Story (TV film)
1979 Television Annual: 1978/1979, The (TV film)

Hudební videoklipy

2004 Eminem - Just Lose It (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2010 Celebrity Close Calls (TV pořad)
The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2007 Mother Goose Parade (TV pořad)
2004 Discovery Health Celebrity Body Challenge (TV pořad)
Fashion News Live (TV pořad)
2003 Surreal Life, The (TV pořad)
2001 Christmas with the Stars (TV pořad)
1983 Grandpa, Will You Run with Me? (TV pořad)
1982 I Love Liberty (TV pořad)
Magic with the Stars (TV pořad)
1979 Circus of the Stars #4 (TV pořad)
The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace