foto

Cal Bartlett

  • nar. 7.2.1935 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Betrayed
Three Days in August
2015 The Christmas Gift (TV film)
2014 The Frame
2013 Pronásledované (TV film)
2010 Let smrti (TV film)
2006 Hell Hath Blue Skies
2005 Skinwalker: Curse of the Shaman
1995 Bonanza: Vystaveni útoku (TV film)
1990 Dying Time
1987 Dudes
1984 Rudý ďábel
1980 Mountain Family Robinson
1978 Sextette
1976 Joshua
1971 The Seven Minutes

TV seriály

2009 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Jenny Juggs (S06E04)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Teplokrevník (S04E13)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Riverboat (E06)
1984 Remington Steele (TV seriál)
Cast in Steele (S03E09)
1982 Little House on the Prairie (TV seriál)
A Faraway Cry (S08E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky