foto

H. Jon Benjamin

  • nar. 23.5.1966 (53 let)
    Worcester, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bob's Burgers
2015 Creative Control
Hell & Back
Limbo
2014 Jason Nash Is Married
2008 A Bad Situationist
Taktika prstů
2007 Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters
Desatero
Puberty: The Movie
2004 Jeden den v New Yorku
2003 Beat Cops (TV film)
2002 Borrowing Saffron
Martin & Orloff
Temptation
2001 Bulšit
Léto k nepřežití
2000 Happy Accidents
1999 Puppet
Who's the Caboose?
1998 Příští stanice Ráj

TV seriály

2019 Bobovy burgery (TV seriál)
Yes Without My Zeke (S09E22)
P.T.A It Ain't So (S09E21)
The Gene Mile (S09E20)
další epizody (12)
Archer (TV seriál)
Epizoda 8 (S10E08)
Epizoda 7 (S10E07)
Epizoda 6 (S10E06)
další epizody (8)
2018 Bobovy burgery (TV seriál)
Better Off Sled (S09E10)
UFO No You Didn't (S09E09)
Roller? I Hardly Know Her! (S09E08)
další epizody (24)
Archer (TV seriál)
A Discovery (S09E08)
Comparative Wickedness of Civilized and Unenlightened Peoples (S09E07)
Some Remarks on Cannibalism (S09E06)
další epizody (8)
Simpsonovi (TV seriál)
Všechny cesty vedou do nebe (S30E03)
2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
další epizody (5)
People of Earth (TV seriál)
Gerry's Return (S02E03)
Uneasy Alliance (S02E02)
New Beginnings (S02E01)
Difficult People (TV seriál)
Fuzz Buddies (S03E07)
Master of None (TV seriál)
Buona Notte (S02E10)
Bobovy burgery (TV seriál)
Bleakening Part 2 (S08E07)
Bleakening Part 1 (S08E06)
Thanks-Hoarding (S08E05)
další epizody (22)
Archer (TV seriál)
Auflösung (S08E08)
Gramarcy, Halberd! (S08E07)
Waxing Gibbous (S08E06)
další epizody (8)
Griffinovi (TV seriál)
Saturated Fat Guy (S15E16)
The Dating Game (S15E14)
2016 People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (S01E10)
Mars or Bust (S01E08)
Last Day on Earth (S01E07)
další epizody (5)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Last Gingerbread House on the Left (S07E07)
The Quirkducers (S07E06)
Large Brother, Where Fart Thou? (S07E05)
další epizody (20)
Archer (TV seriál)
Deadly Velvet: Part 2 (S07E10)
Deadly Velvet: Part 1 (S07E09)
Liquid Lunch (S07E08)
další epizody (10)
2015 Master of None (TV seriál)
Finale (S01E10)
The Other Man (S01E05)
Hot Ticket (S01E03)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Activities (E03)
Lunch (E02)
další epizody (4)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Cook, the Steve, the Gayle, & Her Lover (S06E06)
Nice-Capades (S06E05)
Gayle Makin' Bob Sled (S06E04)
další epizody (20)
Archer (TV seriál)
Drastic Voyage: Part 2 (S06E13)
Drastic Voyage: Part 1 (S06E12)
Achub y Morfilod (S06E11)
další epizody (13)
Griffinovi (TV seriál)
Guy, Robot (S14E03)
Roasted Guy (S13E16)
2014 Bobovy burgery (TV seriál)
Tina Tailor Soldier Spy (S05E07)
Father of the Bob (S05E06)
Best Burger (S05E05)
další epizody (21)
Archer (TV seriál)
Arrival/Departure (S05E13)
Filibuster (S05E12)
Palace Intrigue: Part II (S05E11)
další epizody (13)
Griffinovi (TV seriál)
Turkey Guys (S13E05)
The Simpsons Guy (S13E01)
2013 Bobovy burgery (TV seriál)
Christmas in the Car (S04E08)
Bob and Deliver (S04E07)
Purple Rain-Union (S04E06)
další epizody (22)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Ryan's Song (S02E03)
Archer (TV seriál)
Sea Tunt: Part 2 (S04E13)
Sea Tunt: Part 1 (S04E12)
The Papal Chase (S04E11)
další epizody (13)
Griffinovi (TV seriál)
12 and a Half Angry Men (S11E16)
Chris Cross (S11E13)
2012 Bobovy burgery (TV seriál)
Bob Rest Ye Merry Gentle-Mannequins (S03E09)
The Unbearable Like-Likeness of Gene (S03E08)
Tina-Rannosaurus Wrecks (S03E07)
další epizody (18)
The Venture Bros. (TV seriál)
A Very Venture Halloween (S05E01)
Griffinovi (TV seriál)
Robot zabiják (S10E16)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Torpédo Jones (S01E13)
Humrfest (S01E12)
Sejdeme se v márnici (S01E11)
další epizody (13)
Archer (TV seriál)
Space Race: Part II (S03E13)
Space Race: Part I (S03E12)
Skin Game (S03E11)
další epizody (26)
Americký táta (TV seriál)
License to Till (S07E15)
Griffinovi (TV seriál)
Je to past! (S09E18)
Smrťákova lekce (S09E10)
2010 Archer (TV seriál)
Dial M for Mother (S01E10)
Job Offer (S01E09)
The Rock (S01E08)
další epizody (9)
Griffinovi (TV seriál)
Cesta na Severní pól (S09E07)
Jeden z nich je vrah (S09E01)
Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side (S08E20)
2009 Archer (TV seriál)
Mole Hunt (S01E01)
Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Kaboom (S02E06)
The Venture Bros. (TV seriál)
The Better Man (S04E07)
2008 Griffinovi (TV seriál)
Prázdniny bez Stewieho (S07E04)
2007 Human Giant (TV seriál)
WordGirl (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Brianova píseň (S06E02)
2006 Assy McGee (TV seriál)
Freak Show (TV seriál)
The Venture Bros. (TV seriál)
I Know Why the Caged Bird Kills (S02E10)
Escape to the House of Mummies Part II (S02E04)
Griffinovi (TV seriál)
Fotr Tucker (S05E02)
Tajná aféra (S04E23)
2005 Lucy: The Daughter of the Devil (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Rebirth (S02E09)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
O'Grady (TV seriál)
Pilot Season (TV seriál)
2002 Saddle Rash (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
1999 Home Movies (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Zátoka zadaných sviní (S01E03)
Upright Citizens Brigade (TV seriál)
1997 Jenny McCarthy Show, The (TV seriál)
Science Court (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
1994 Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)

Dokumentární

2019 It Started As a Joke

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Bobovy burgery (TV seriál)
Secret Admiral-irer (S06E18)
2015 Bobovy burgery (TV seriál)
The Land Ship (S06E02)
2002 Saddle Rash (TV seriál)
1999 Home Movies (TV seriál)

TV pořady

2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 Night Train with Wyatt Cenac (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace