foto

Yu-Seon Yun

  • nar. 17.1.1969 (52 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Ganiyeok
2018 Goonghab
2013 Ddo hanaui gajok
2008 Moobangbi dosi
2007 Adeul
2006 Georughan gyebo
2000 Jeong

TV seriály

2021 Lleobeussinneombeo (TV seriál)
2020 Laibeu On (TV seriál)
2019 Aitem (TV seriál)
Hlubina (TV seriál)
Jibujibju (TV seriál)
Joseolloko nokdujeon (TV seriál)
2018 Bujasjibadeul (TV seriál)
Gangnam seukaendeul (TV seriál)
2017 Dalkchigo seumaesing (TV seriál)
Eulmooneui ilseung (TV seriál)
Geunyang saranghaneun sai (TV seriál)
Goohaejwo (TV seriál)
Hwanggeumbit nae insaeng (TV seriál)
Wangeun saranghanda (TV seriál)
2016 Dangsineunseonmul (TV seriál)
Okjoonghwa (TV seriál)
Syopingwang Lui (TV seriál)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
2015 Eomma (TV seriál)
Geunyeoneun yeppeossda (TV seriál)
Gomabda, adeula (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
Dalryeora jangmi (TV seriál)
Gogyocheosewang (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Goot dakteo (TV seriál)
Guam Heojoon (TV seriál)
Jalkiun ttal hana (TV seriál)
Jang Ok-jeong (TV seriál)
Madi (TV seriál)
Yoori banchanggo (TV seriál)
2012 Motnani songpyun (TV seriál)
2011 Beodibeodi (TV seriál)
Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Jjakpae (TV seriál)
2010 Jaieonteu (TV seriál)
Maerineun wibakjoong (TV seriál)
Nae yeojachinguneun gumiho (TV seriál)
2009 Dolahon Iljimae (TV seriál)
Namja yiyagi (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Bulhandang (TV seriál)
Yeonae kyeolhon (TV seriál)
2007 Aeeo siti (TV seriál)
Wangkwa na (TV seriál)
2006 Bomeui walcheu (TV seriál)
Goong (TV seriál)
Keutbai solro (TV seriál)
Noona (TV seriál)
2005 Looloo gongjoo (TV seriál)
2004 Bulsae (TV seriál)
2003 Robeu reteo (TV seriál)
1998 Sae sang ggeut gga ji (TV seriál)
1997 Model (TV seriál)

Dokumentární

2018 Papaoranghutan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky