foto

Roberto Blanco

  • nar. 7.6.1937 (80 let)
    Tunis, Tunisko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Halbe Brüder
Už je tady zas
2008 Jeden a půl rytíře
2007 Neues vom Wixxer
2006 Der Prinz aus Wanne-Eickel
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
2001 Pfundskerl - Vater gesucht, Der (TV film)
Welcher Mann sagt schon die Wahrheit (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
1978 Lady Dracula
1976 Herr S. kommt nicht zum Zuge (TV film)
1974 Drei Männer im Schnee
1973 Alle Menschen werden Brüder
Supi nad Aljaškou
1971 Außer Rand und Band am Wolfgangsee
1958 Bühne frei für Marika
1957 Hvězda Afriky

TV seriály

2013 Lerchenberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1959 Achtung! Ruhe! Aufnahme! (TV seriál)

Dokumentární

2015 Herr von Bohlen - a.z.

TV pořady

2009 Die Oliver Pocher Show (TV pořad)
2007 Danke, Rudi (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Quiz Taxi (TV pořad)
2003 Zibb (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1973 8 x 1 in Noten (TV pořad)
1972 Hätten Sie heut' Zeit für mich? (TV pořad)
1969 Guten Rutsch! (TV pořad)
ZDF Hitparade (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
1963 Karussell (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace