foto

Sally Pressman

  • nar. 1981
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 400 Days
2008 Kamarádova holka
Nemocná láskou (TV film)
2007 Dread, The
Life Unkind
2006 Last Rites of the Dead
2003 Swordswallowers and Thin Men

TV seriály

2019 Good Girls (TV seriál)
You Have Reached the Voicemail of Leslie Peterson (S02E03)
Slow Down, Children At Play (S02E02)
2018 Good Girls (TV seriál)
Shutdown (S01E08)
Special Sauce (S01E07)
Mo Money, Mo Problems (S01E02)
Reverie (TV seriál)
Pas de Deux (E06)
13 Reasons Why (TV seriál)
Bryce and Chloe (S02E11)
The Detour (TV seriál)
The Goal (S03E04)
The Mark (S03E03)
The Run (S03E01)
2017 9JKL (TV seriál)
Pilot (E01)
iZombie (TV seriál)
Zombie Knows Best (S03E02)
2016 Younger (TV seriál)
Ladies Who Lust (S03E07)
Me, Myself, and O (S03E06)
P Is for Pancake (S03E05)
Girls (TV seriál)
Královnou na dva dny (S05E05)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Kéž bys tu byla (S04E09)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Sněhová královna (S04E07)
Lovci zločinců (TV seriál)
Let do nebezpečí (S03E13)
Chirurgové (TV seriál)
To ví jen maminka (S11E04)
Krása bloudění (S11E01)
2009 Army Wives (TV seriál)
Moving Out (S03E03)
About Face (S03E02)
Best Laid Plans (S03E01)
2008 Army Wives (TV seriál)
Last Minute Changes (S02E19)
Departures, Arrivals (S02E18)
All in the Family (S02E17)
další epizody (19)
2007 Army Wives (TV seriál)
Goodbye Stranger (S01E13)
Rules of Engagement (S01E12)
Truth and Consequences (S01E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Prvorozenstvím (S03E11)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

TV pořady

2011 25th Annual Genesis Awards, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace