foto

Sally Pressman

  • nar. 1981
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Just A Drill
2018 Sedation
2015 400 Days
2008 Kamarádova holka
Nemocná láskou (TV film)
2007 Dread, The
Life Unkind
2006 Last Rites of the Dead
2003 Swordswallowers and Thin Men

TV seriály

2020 Hodný holky (TV seriál)
Not Just Cards (S03E02)
2019 Hodný holky (TV seriál)
Thelma a Louise (S02E08)
Dovolali jste se do hlasové schránky Leslie Petersonové (S02E03)
Pozor, děti (S02E02)
2018 Hodný holky (TV seriál)
Podnik se zavírá (S01E08)
Speciální omáčka (S01E07)
Víc prachů, víc problémů (S01E02)
Reverie (TV seriál)
Pas de Deux (E06)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Bryce a Chloe (S02E11)
The Detour (TV seriál)
The Goal (S03E04)
The Mark (S03E03)
The Run (S03E01)
2017 9JKL (TV seriál)
Pilot (E01)
iZombie (TV seriál)
Zombie Knows Best (S03E02)
2016 Znovu 20 (TV seriál)
Ladies Who Lust (S03E07)
Me, Myself, and O (S03E06)
P Is for Pancake (S03E05)
Girls (TV seriál)
Královnou na dva dny (S05E05)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Kéž bys tu byla (S04E09)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Sněhová královna (S04E07)
Lovci zločinců (TV seriál)
Let do nebezpečí (S03E13)
Chirurgové (TV seriál)
To ví jen maminka (S11E04)
Krása bloudění (S11E01)
2013 Skandál (TV seriál)
Vermont Is for Lovers, Too (S03E08)
Icarus (S03E06)
More Cattle, Less Bull (S03E05)
Army Wives (TV seriál)
From the Ashes (S07E02)
Ashes to Ashes (S07E01)
2012 Army Wives (TV seriál)
Onward (S06E23)
Domestic Maneuvers (S06E22)
Handicap (S06E21)
další epizody (23)
2011 Army Wives (TV seriál)
Farewell to Arms (S05E13)
Firefight (S05E12)
Drop Zone (S05E11)
další epizody (13)
2010 Army Wives (TV seriál)
Forward March (S04E18)
Murder in Charleston (S04E17)
Mud, Sweat & Tears (S04E16)
další epizody (18)
2009 Army Wives (TV seriál)
Fields of Fire (S03E18)
Fire in the Hole (S03E17)
Shrapnel and Alibis (S03E16)
další epizody (18)
2008 Army Wives (TV seriál)
Last Minute Changes (S02E19)
Departures, Arrivals (S02E18)
All in the Family (S02E17)
další epizody (19)
2007 Army Wives (TV seriál)
Goodbye Stranger (S01E13)
Rules of Engagement (S01E12)
Truth and Consequences (S01E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Prvorozenstvím (S03E11)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 25th Annual Genesis Awards, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky