foto

Linda Svobodová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Helen Dorn - Prager Botschaft (TV film)
Nikdy neodvracej zrak
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
2016 Domov je tam, kde jsou hroby (studentský film)
Řachanda
2007 Hannibal - Zrození

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Nehoda (S02E14)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Zešílíme spolu! (S02E10)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Hemofóbie (S01E06)
Vyhazov (S01E02)
Přístav (TV seriál)
Italské rytmy (S01E06)
Bez hranic (TV seriál)
Enemy of the People (S03E10)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Maruška (S01E06)
Mokré tričko (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace