foto

Martina Sľuková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Magic Moments
Pátá loď
2014 Zelená vlna (studentský film)
2009 Zoufalci
2008 Nejlepší playbacková zpěvačka na světě
2006 Marta a Berta 26 (studentský film)

TV seriály

2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Úmyslné nehody (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace