foto

Jiří Kout

  • nar. 1981
    Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Metanol (TV film)
2011 L'Infiltré (TV film)
2009 3 sezóny v pekle
Ať žijí rytíři!
2008 Dívka a kouzelník (TV film)
Fredy a Zlatovláska (TV film)
Rudý baron
2007 ...a bude hůř
O uloupené divožence (TV film)
Škola ve mlejně (TV film)

TV seriály

2018 Rédl (TV seriál)
Komu se dá věřit? (E02)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Dohazovači (S03E09)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Píseň pro Elišku (S01E04)
2009 Expozitura (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace