foto

Nao Macušita

  • nar. 8.2.1985 (34 let)
    Kawaniši, prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Haha o nakušita toki, boku wa ikocu o tabetai to omotta
2016 Bocchan (TV film)
Oufuku Shokan~Jugo nen Go no Hoshu (TV film)
Tensai Bakabon (TV film)
Tokumei Shikikan Goma Ayaka (TV film)
2013 Hana no kusari
Nijushi no Hitomi (TV film)
Šikacuši: džoó no hóigaku (TV film)
2011 Ikon ari (TV film)
Necchû jidai (TV film)
2009 Šizumanu taijó
2008 Chesuto!
Kachô Shima Kôsaku 2: Honkon no yûwaku (TV film)
Sunadokei
2007 Mirai josózu: Aišiteru no signs
XX (ekusu kurosu): makyô densetsu
2006 Ajiantamu Buru

TV seriály

2019 Ore no skirt, doko itta? (TV seriál)
2018 Jami no bansóša (TV seriál)
Manpuku (TV seriál)
2017 Totto-čan! (TV seriál)
2016 Hayako Sensei, Kekkon Surutte Honto Desu Ka? (TV seriál)
Koi no sanriku rešša kon de ikó! (TV seriál)
2015 Jami no bansóša (TV seriál)
2014 Dear Sister (TV seriál)
Fujó no hito (TV seriál)
2013 Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
2012 Burakkubódo (TV seriál)
Hayami-san to Yobareru Hi (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
2011 Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Kurumi no heya (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
Tantei Club (TV seriál)
2009 Honjitsu mo Hare. Ijo Nashi (TV seriál)
2008 Kansa hôjin (TV seriál)
Láska nebeská (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
2007 Good Job (TV seriál)
2006 Taijó no uta (TV seriál)
2005 Koi ni Ochitara (TV seriál)
2004 Koinu no warutsu (TV seriál)
Ningen no Shomei (TV seriál)

Dokumentární

2008 Dai 50 kai Nihon rekôdo taishô (TV film)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace