foto

Sarah Jones

  • nar. 17.7.1983 (36 let)
    Winter Springs, Florida, USA

Biografie

Sarah Jones se narodila 17. července 1983 ve Winter Springs, Seminole Country, Florida. V roce 2001 absolvovala na místní střední škole.

Své první role datuje do roku 2005, když se objevila v seriálech ODLOŽENÉ PŘÍPADY, SOUDKYNĚ AMY nebo LÉKAŘSKÉ ZÁHADY. O rok později se objevila v seriálu HUFF, kde vydržela 4 epizody coby Leah. Poté už dostala o něco větší vedlejší role v seriálech THE WEDDING BELLS nebo VELKÁ LÁSKA.

Díky tomu si zahrála i v nezávislých filmech jakými jsou THE BLUE HOUR a CAIN AND ABEL. V roce 2009 dostala roli v seriálu ZÁKON GANGU. Zahrála si v seriálech jako DR. HOUSE nebo JUSTIFIED.

V lednu roku 2012 se objevila v novém seriálu televize Fox. Hraje detektivku Rebeccu Madsen, která se pokusí rozkrýt tajemství vězení ALCATRAZ.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2014 Osudová ztráta
2013 Mr. Jones
2011 2ND Take
Red & Blue Marbles
2009 Na křídlech lásky (TV film)
Tam, kde je láska (TV film)
2007 Cain and Abel
Expert na vraždu: Vražda na fakultě (TV film)
Still Green
The Blue Hour
2006 Sixty Minute Man (TV film)

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
A City Upon a Hill (S01E10)
Bent Bird (S01E09)
Rupture (S01E08)
další epizody (10)
2018 Zatracení (TV seriál)
God's Body (E10)
Dark Was The Night, Cold Was The Ground (E09)
The Goodness of Men (E08)
2017 Zatracení (TV seriál)
A Different Species (E07)
In Wyoming Fashion (E06)
Den of Lost Souls (E05)
další epizody (7)
2016 The Path (TV seriál)
The Miracle (S01E10)
A Room with a View (S01E09)
The Shore (S01E08)
další epizody (9)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
The Rise of the Republic (E05)
Vengeance Is Mine (E04)
Blood for Blood (E03)
další epizody (4)
2013 Vegas (TV seriál)
Sons of Nevada (E21)
Unfinished Business (E20)
Past Lives (E19)
další epizody (11)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Tommy Madsen (E13)
Garrett Stillman (E12)
Webb Porter (E11)
další epizody (13)
Kendra (TV seriál)
Lauren (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Estinto (E10)
Masquerade (E09)
Exposure (E08)
další epizody (9)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
The Life Inside (S02E02)
2010 Lone Star (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Rytířův pád (S06E17)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Rodinná večeře (S02E08)
další epizody (6)
2008 Invaze buranů (TV seriál)
The Lying King (S02E07)
Dead Calm (S02E06)
Trust Never Sleeps (S02E05)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Království tvé (S02E08)
Tajné schůzky (S02E06)
Mezi dvěma kameny (S02E04)
další epizody (5)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Poslední vůle (S01E11)
Křest (S01E10)
Aférka (S01E05)
další epizody (4)
Huff (TV seriál)
Temné stíny (S02E12)
Přípitek s olihní (S02E11)
Život bez Beth (S02E10)
další epizody (4)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Revoluce (S02E14)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Little Girl (E09)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)