foto

Tom Heaney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Dokumentární

2020 James May: Our Man in Japan (TV seriál)
Cabbage Roll (E02)
2018 Západní Anglie podle Hugha (TV seriál)
2016 Divocí! (TV seriál)
Escape to the Chateau (TV seriál)
2012 Berte to jako varování (TV seriál)
2011 Harry Potter a jeho 50 nej (TV film)
River Cottage – Já se svou zeleninou (TV seriál)
2010 Na chalupě den za dnem (TV seriál)
2009 Léto na chalupě (TV seriál)
River Cottage: Winter's on the Way (TV seriál)
2006 Dobytí jižního pólu (TV seriál)

TV pořady

2020 James May: Oh Cook! (TV pořad)
Roast (E07)
Breakfast (E06)
Pudding (E05)
další epizody (7)
2016 Zahradní proměny (TV pořad)
2014 Zahradní domky roku (TV pořad)
2012 Úžasné prostory George Clarka (TV pořad)
2008 Podzim na chalupě (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky