foto

Arthur B. Rubinstein

  • nar. 31.3.1938
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 23.4.2018 (80 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Klamné zdání
2000 Last Debate, The (TV film)
1999 Simpsons: Greatest Hits, The
1998 Hledání
1997 Královský hřebec (TV film)
Ruby Ring, The (TV film)
1996 Double Jeopardy (TV film)
Ostrov mrtvého muže (TV film)
1995 Hart a Hartová: Tajemství srdce (TV film)
V poslední chvíli
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
Hart a Hartová: Staré přátelství neumírá (TV film)
Hart a Hartová: Zločiny z vášně (TV film)
Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is (TV film)
1993 Audacieux, Les (TV film)
Chycen při činu (TV film)
Hart a Hartová: Návraty (TV film)
Sledování
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
Nikdo nechtěl naslouchat (TV film)
1991 Hlas srdce (TV film)
Line of Fire: The Morris Dees Story (TV film)
Osudné přátelství (TV film)
Poldovi v patách
1990 Detektiv Janek: Sedmkrát vražda (TV film)
Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
1989 Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
Hollywoodský detektiv (TV film)
Loupež (TV film)
Muž v hnědém obleku (TV film)
Unconquered (TV film)
1988 Detektiv Janek: Dvojí odhalení (TV film)
Detektiv Janek: Vnitřní záležitosti (TV film)
Indiscreet (TV film)
Kdo seje vítr (TV film)
Noční můra v Bittercreeku (TV film)
Obranná hra
Vlak do Texasu (TV film)
Where the Hell's That Gold?!!? (TV film)
1987 Láska mezi zloději (TV film)
Policejní dohled
Roses Are for the Rich (TV film)
The Betty Ford Story (TV film)
1986 Doživotí (TV film)
Hyper Sapien: People from Another Star
Ta nejlepší léta
1985 Murder Among Friends (TV film)
Murder in Space (TV film)
Ztraceni v Americe
1984 Aféra Cartier (TV film)
It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
Parade, The (TV film)
Sins of the Past (TV film)
1983 Létající oko
Sawyer and Finn (TV film)
Transakce století
Válečné hry
1982 Fake-Out
Velká zkouška (TV film)
Víc než další milostný příběh (TV film)
1981 Incident at Crestridge (TV film)
Rivkin: Bounty Hunter (TV film)
Sherlock Holmes (TV film)
Správná trefa
Čí je to vlastně život
1980 Gridlock (TV film)
Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger (TV film)
1979 Portrait of a Stripper (TV film)
You Can't Take It with You (TV film)
1977 Prince of Central Park, The (TV film)
The Great Bank Hoax
1976 Addie and the King of Hearts (TV film)
1975 Easter Promise, The (TV film)
Seagull, The (TV film)
1974 Widowing of Mrs. Holroyd, The (TV film)
1972 Harvey (TV film)
House Without a Christmas Tree, The (TV film)
Look Homeward, Angel (TV film)
1971 All the Way Home (TV film)

TV seriály

1990 Drobečkové (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Kdo s koho (S02E04)
Bart propadá (S02E01)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dálkový ovladač (S01E10)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Phoenix, The (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

2006 Ride with the Angels: Making 'Blue Thunder'
Special: Building Blue Thunder, The
2002 Men Who Made the Movies: Samuel Fuller, The (TV film)
2000 Dokumentace války (TV film)
1997 Eastwood on Eastwood (TV film)
1992 Eastwood & Co.: Making 'Unforgiven' (TV film)
1991 Barbara Stanwyck: Touha a žár (TV film)
Hollywood Remembers: Myrna Loy - So Nice to Come Home to (TV film)
1989 Gary Cooper: American Life, American Legend
1973 Men Who Made the Movies: King Vidor, The (TV film)
The Men Who Made the Movies: Howard Hawks (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace