foto

Craig Safan

  • nar. 17.12.1948 (71 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Rozbal to naplno (TV film)
Time of Fear
2001 Dvojí život mého muže (TV film)
Nenarozený
To byla noc (TV film)
2000 The New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior (TV film)
1999 Operation Splitsville
1998 Když manželé podvádějí (TV film)
Slappy a Smraďoši
1996 Mr. Wrong
Svůdná nenávist (TV film)
Vánoce trochu jinak (TV film)
1995 Major Payne
Míra viny (TV film)
1994 Where Are My Children? (TV film)
Without Warning (TV film)
Zrazené děti (TV film)
1993 Judgment Day: The John List Story (TV film)
Miracle Child (TV film)
Odsouzená (TV film)
Prachy za nic
Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story (TV film)
Rio Shannon (TV film)
1992 Burden of Proof, The (TV film)
Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
Exploze
Temná minulost (TV film)
1991 Long Road Home (TV film)
Nežádoucí láska (TV film)
Operace Žralok (TV film)
Syn jitřní hvězdy (TV film)
1990 Kam s její mrtvolou
1989 Návrat (TV film)
The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 Almost Grown (TV film)
Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu
Remo Williams (TV film)
Tragický let (TV film)
Ukaž, co umíš
1987 Pátrání v čase (TV film)
The Stranger
Žena v úzkých
1986 Děti podmínkou (TV film)
I-Man (TV film)
Odvaha (TV film)
Příběh Mitche Snydera (TV film)
1985 Legenda o Billie Jean
Mirrors (TV film)
Remo Williams: Dobrodružství začínají
Varovný signál
1984 Andílek
Poslední hvězdný bojovník
1983 Noční děsy
1982 Vražedná hra
1980 Die Laughing
Fade to Black
1979 Roller Boogie
Survival of Dana (TV film)
1978 Acapulco Gold
Corvette Summer
Getting Married (TV film)
Správní chlapi nosí černou
1977 The Bad News Bears in Breaking Training
The Last of the Cowboys
1976 The Great Texas Dynamite Chase

TV seriály

1996 Pearl (TV seriál)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
1993 Na zdraví (TV seriál)
One For The Road, Part 3 (S11E28)
One For The Road, Part 2 (S11E27)
One For The Road, Part 1 (S11E26)
další epizody (17)
1992 Na zdraví (TV seriál)
Love Me, Love My Car (S11E11)
Daddy's Little Middle-Aged Girl (S11E10)
Feelings... Whoa, Whoa, Whoa (S11E09)
další epizody (24)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Spoiled (S03E13)
Na zdraví (TV seriál)
Go Make (S10E12)
I'm Okay, You're Defective (S10E11)
A Fine French Whine (S10E10)
další epizody (26)
1990 Na zdraví (TV seriál)
Woody Interruptus (S09E11)
Norm and Cliff's Excellent Adventure (S09E10)
Veggie-Boyd (S09E09)
další epizody (25)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Sam Ahoy (S08E12)
Feeble Attraction (S08E11)
The Art of the Steal (S08E10)
další epizody (26)
1988 Almost Grown (TV seriál)
Supercarrier (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Jumping Jerks (S07E08)
How to Win Friends and Electrocute People (S07E07)
Norm, Is That You? (S07E06)
další epizody (21)
1987 Na zdraví (TV seriál)
Christmas Cheers (S06E12)
My Fair Clavin (S06E11)
A Kiss Is Still a Kiss (S06E10)
další epizody (26)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Snubní prstýnek (S02E01)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Elevator / To See the Invisible Man / Tooth and Consequences (S01E16)
Na zdraví (TV seriál)
Dance, Diane, Dance (S05E12)
The Book of Samuel (S05E11)
Everyone Imitates Art (S05E10)
další epizody (26)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Osobní přitažlivost (S01E02)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Shadow Man / The Uncle Devil Show / Opening Day (S01E10)
Dead Woman's Shoes / Wong's Lost and Found Emporium (S01E09)
Teacher's Aide / Paladin of the Lost Hour (S01E07)
Na zdraví (TV seriál)
Fools and Their Money (S04E12)
Don Juan Is Hell (S04E11)
The Bar Stoolie (S04E10)
další epizody (25)
1984 Na zdraví (TV seriál)
Rozchod na poslední chvíli (S03E12)
Peterson Crusoe (S03E11)
Dianina alergie (S03E10)
další epizody (22)
1983 Best of Times, The (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Kde je vůle (S02E12)
Prostě tři přátelé (S02E11)
Jak ji miluji (S02E10)
další epizody (22)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Špión, co přišel na jedno studené (S01E12)
Jeden do knihy (S01E11)
Řetěz neúspěchů (S01E10)
další epizody (12)
Ripley's Believe It or Not! (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
1979 Associates, The (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

2020 Unconditional
1986 Tajemství Titaniku (TV film)
1982 Counterattack: Crime in America (TV seriál)
1975 California Reich, The

Herecká filmografie