foto

David Taylor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Vražedný manévr (TV film)
1998 Pejskaři (TV film)
1997 Klonován (TV film)
1992 Devlin (TV film)
Majority Rule (TV film)
1989 Traveling Man (TV film)
1985 Majáková loď
1984 Lassiter
1983 Silvestrovské představení
1982 Rošťáci a lupiči (TV film)
Techtle mechtle

TV seriály

1997 The Hunger (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky