foto

Klaus Doldinger

  • nar. 12.5.1936 (83 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Tatort - Bausünden (TV film)
2017 Luisa a Lotka (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Kinderparadies (TV film)
2007 Ten den přijde (TV film)
2005 Tři sestry po německu (TV film)
2003 Der Herr der Wüste (TV film)
2000 Tatort - Blaues Blut (TV film)
Verzweiflung
Zimmer mit Frühstück (TV film)
1998 Living Dead
Palmetto
Wie stark muß eine Liebe sein (TV film)
1997 Agentenfieber (TV film)
Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)
Null Risiko und reich (TV film)
Odložené štěstí (TV film)
1996 Alles wegen Robert De Niro (TV film)
Das Tödliche Auge (TV film)
Männer vom K3 - Eine saubere Stadt, Die (TV film)
Wer hat Angst vorm Weihnachtsmann?
Ärzte: Dr. Vogt - Afrika vergessen (TV film)
1995 Alles außer Mord - Tödlicher Irrtum (TV film)
1994 Alles außer Mord - Die Frau ohne Gesicht (TV film)
Tödliche Wahrheit (TV film)
1993 Die Umarmung des Wolfes (TV film)
Grüß Gott, Genosse
Wer zweimal lügt (TV film)
Wildnis, Die (TV film)
1992 Salt on Our Skin
1990 Neuner
Petříkův výlet na měsíc
Vorwärts
1988 A temnota zahalila zem
Ich und Er
Otcova pomsta (TV film)
Z.B. ... Otto Spalt
1986 Stunde des Leon Bisquet, Die (TV film)
1984 Nekonečný příběh
1983 Die wilden Fünfziger
Jak by se vám to líbilo ?
Návrat (TV film)
Satan ist auf Gottes Seite (TV film)
1982 Was sein muß, muß sein
1981 Ponorka
1980 Rückwärts
Wer anderen eine Grube gräbt (TV film)
1979 Andreas Vöst (TV film)
Phantom
Sturz, Der
1978 ...von Herzen mit Schmerzen (TV film)
Druhé probuzení Christy Klagesové
Moritz, lieber Moritz
Schwarz und weiß wie Tage und Nächte (TV film)
Tatort - Sterne für den Orient (TV film)
Ängste des Dr. Schenk, Die (TV film)
1977 Hauptdarsteller, Der
Planübung (TV film)
Sanfter Schrecken (TV film)
1976 Vier gegen die Bank (TV film)
1975 Bis zur bitteren Neige
Das Netz
The Swiss Conspiracy
1974 Jeden z nás dvou
1973 ...aber Jonny!
1972 Ein Toter stoppt den 8 Uhr 10 (TV film)
1971 Náhlé bohatství chudáků z Kombachu (TV film)
1970 Baal (TV film)
Mir hat es immer Spaß gemacht
Rose für Jane, Eine (TV film)
1968 Negresco - Eine tödliche Affäre
Sommersprossen
1967 Wirb oder stirb (TV film)
1966 Playgirl

TV seriály

2012 Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1992 Vera Wesskamp (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Nonni og Manni (TV seriál)
1987 Flight Into Hell (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ponorka (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Zauberhaftes Biest, Ein (TV seriál)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Jörg Preda berichtet (TV seriál)

Dokumentární

2004 Wunder von Bern - Die wahre Geschichte, Das (TV film)
2003 Willy Brandt - Eine Jahrhundertgestalt (TV film)
2000 Hitler a holocaust (TV seriál)
Lieber Fidel - Maritas Geschichte
1996 Hitlerovi muži (TV seriál)
1995 Šest tváří Hitlera (TV seriál)
1984 60 Millionen für Phantásien - Wie die 'unendliche Geschichte' ins Kino kam (TV film)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(57)