foto

Belén Macías

  • nar. 1970
    Tarragona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Juegos de familia
2014 Marsella
2008 Vězeňský dvůr
2007 Monstruo del pozo, El (TV film)
2000 Diminutos del calvario

TV seriály

2018 Fugitiva (TV seriál)
La fuerza (E09)
La noche (E07)
La obsesión (E05)
další epizody (6)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
Historias robadas (TV seriál)
2011 14 de abril. La República (TV seriál)
2010 Princesa de Éboli, La (TV seriál)
2003 Lugar en el mundo, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky