foto

Constanze Pröbster

  • nar. 1963
    Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
2008 Annas Geheimnis (TV film)
2006 Esperanza
2002 Aszendent Liebe (TV film)
1997 Svatba démonů (TV film)
1996 Das Tor des Feuers (TV film)
1994 Zwei an der Strippe (TV film)
1971 Die Weber (TV film)

TV seriály

2015 Policie Hamburk (TV seriál)
Pes a kočka (S10E10)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Hunger (S01E03)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)

Divadelní záznam

1990 Geizige, Der (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky