foto

Annika Blendl

  • nar. 16.6.1981 (39 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Tatort - Rettung so nah (TV film)
2020 Kommissar Dupin – Bretonisches Vermächtnis (TV film)
Tatort - Unter Wölfen (TV film)
2019 Der Weg nach Padulim
Kommissar Dupin - Bretonische Geheimnisse (TV film)
Zimmer mit Stall - Berge versetzen (TV film)
2018 Kommissar Dupin - Bretonisches Leuchten (TV film)
Všechno v pohodě
2017 Einmal bitte alles
Kalt ist die Angst (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonische Flut (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonischer Stolz (TV film)
Osudové léto na Kypru (TV film)
Pomsta Luny
2016 Wenn es Liebe ist (TV film)
2015 Kommissar Dupin - Bretonisches Gold (TV film)
Tatort - Wer Wind erntet, sät Sturm (TV film)
Tod auf der Insel (TV film)
Zweimal Lebenslänglich (TV film)
2014 Kommissar Dupin - Bretonische Brandung (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
2012 Balthasar Berg - Sylt sehen und sterben (TV film)
Jantarová komnata (TV film)
Reality XL
Wir wollten aufs Meer
2011 Místo činu: Mnichov - Vražda v synagoze (TV film)
Rodinné štěstí (TV film)
Tatort - Das schwarze Haus (TV film)
2010 Transit - Am Ende der Straße
Unkraut im Paradies
2009 Kuře s ušima
2008 Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)
2007 After Effect
Místo činu - Anděl pomsty (TV film)
Nichts ist vergessen (TV film)
2006 Maria am Wasser
2005 Strašidla
2004 Farland
Kalter Frühling (TV film)
Lotti auf der Flucht (TV film)
Mondlandung
2003 Tatort - Leyla (TV film)
Tatort - Veras Waffen (TV film)
2002 Die Frauenversteher - Männer unter sich (TV film)
Heimatfilm! (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Oskar (TV film)
Šťastná nehoda (TV film)
2001 Masken (studentský film)

TV seriály

2020 Das Quartett (TV seriál)
Das Mörderhaus (E02)
2018 Servus Baby (TV seriál)
Panisch (S01E04)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Krkavčí matka (S11E10)
Wilsberg (TV seriál)
Mord und Beton (E51)
2015 Láska u fjordu (TV seriál)
Rodinné pouto (E09)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Der Beutegänger (E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Kdo s koho (S18E10)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Verantwortung (S01E01)
Das Duo (TV seriál)
Der tote Mann und das Meer (E23)
Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gefangen (2:2) (S10E27)
Gefangen (2:1) (S10E26)
Gefangen (1:2) (S10E25)
další epizody (4)
Bella Block (TV seriál)
Stich ins Herz (E30)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Die Schöne vom Beckenrand (E41)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Waldeslust (S01E05)
Kriminalista (TV seriál)
Ledová smrt (S03E02)
2007 Donna Roma (TV seriál)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Gelegenheit macht Diebe (S01E06)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Schlangengrube (S04E18)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2019 All I Never Wanted

Režijní filmografie

Filmy

2013 Nowhereman (studentský film)

Dokumentární

2019 All I Never Wanted
2015 Mollath

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Nowhereman (studentský film)

Dokumentární

2019 All I Never Wanted
2015 Mollath

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 All I Never Wanted
2017 Marikas Missio

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky