foto

Juliet Prowse

  • nar. 25.9.1936
    Bombaj, Maharashtra, Indie
  • zem. 14.9.1996 (59 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Glitter (TV film)
1972 Second Chance (TV film)
1965 Americká manželka
Kdo zabil medvídka
1964 Dingaka
1963 Die kleinste Schau der Welt
1961 Second Time Around, The
The Fiercest Heart
The Right Approach
1960 G.I. Blues
Kankán

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1965 Mona McCluskey (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hollywood tančí a zpívá: 1960 - a.z.
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)
1967 Spree
1963 Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 Sunday Night Live (TV pořad)
1981 Musical Comedy Tonight II (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1970 Klowns, The (TV pořad)
1969 The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky