foto

Nasim Pedrad

  • nar. 18.11.1981 (35 let)
    Teherán, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aladin
2014 Cooties
2013 Já, padouch 2
2011 Hlavně nezávazně
2008 Thousand Words, A
2005 73 Virgins, The

TV seriály

2017 People of Earth (TV seriál)
Bee Kind (S02E07)
Aftermath (S02E06)
The Truth Hurts (S02E05)
další epizody (7)
Nová holka (TV seriál)
Five Stars for Beezus (S06E22)
San Diego (S06E21)
Misery (S06E20)
další epizody (8)
2016 Nová holka (TV seriál)
Single and Sufficient (S06E03)
Hubbedy Bubby (S06E02)
House Hunt (S06E01)
další epizody (12)
2015 Scream Queens (TV seriál) - herec, a.z.
The Final Girl(s) (S01E13)
Dorkus (S01E12) - a.z.
Thanksgiving (S01E10)
další epizody (11)
Nová holka (TV seriál)
The Right Thing (S04E19)
Shark (S04E12)
2014 Mulaney (TV seriál)
2013 Awesomes, The (TV seriál)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Noční běžec (S15E12)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Když venku sneží (S15E09)
Vyleč sám sebe (S15E07)
2007 The Winner (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)

TV pořady

2015 An SNL Christmas 2015 (TV pořad) - a.z.
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2008 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace