foto

Nasim Pedrad

  • nar. 18.11.1981 (35 let)
    Teherán, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cooties
2013 Já, padouch 2
2011 Hlavně nezávazně
2008 Thousand Words, A
2005 73 Virgins, The

TV seriály

2015 Scream Queens (TV seriál) - herec, a.z.
The Final Girl(s) (S01E13)
Dorkus (S01E12) - a.z.
Thanksgiving (S01E10)
další epizody (11)
2014 Mulaney (TV seriál)
2013 Awesomes, The (TV seriál)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
2011 Nová holka (TV seriál)
2007 The Winner (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

TV pořady

2015 An SNL Christmas 2015 (TV pořad) - a.z.
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2008 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace