foto

Nasim Pedrad

  • nar. 18.11.1981 (38 let)
    Teherán, Írán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aladin
Corporate Animals
2014 Cooties
2013 Já, padouch 2
2011 Hlavně nezávazně
2008 Thousand Words, A
2005 73 Virgins, The

TV seriály

2019 Chad (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 No Activity (TV seriál)
Honesty & Action (S02E03)
Brooklyn 99 (TV seriál)
DFW (S05E17)
Nová holka (TV seriál)
About Three Years Later (S07E01)
2017 Big Mouth (TV seriál)
Holky jsou taky nadržené (S01E05)
People of Earth (TV seriál)
Bee Kind (S02E07)
Aftermath (S02E06)
The Truth Hurts (S02E05)
další epizody (7)
Nová holka (TV seriál)
Five Stars for Beezus (S06E22)
San Diego (S06E21)
Misery (S06E20)
další epizody (8)
Larry, kroť se (TV seriál)
Foisted! (S09E01)
2016 The Mindy Project (TV seriál)
Nurses' Strike (S05E02)
Nová holka (TV seriál)
Single and Sufficient (S06E03)
Hubbedy Bubby (S06E02)
House Hunt (S06E01)
další epizody (12)
2015 Scream Queens (TV seriál) - herec, a.z.
The Final Girl(s) (S01E13)
Dorkus (S01E12) - a.z.
Thanksgiving (S01E10)
další epizody (11)
Nová holka (TV seriál)
The Right Thing (S04E19)
Shark (S04E12)
2014 Mulaney (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
2013 The Awesomes (TV seriál)
2009 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Waitress Is Getting Married (S05E05)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Noční běžec (S15E12)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Když venku sneží (S15E09)
Vyleč sám sebe (S15E07)
další epizody (4)
2007 The Winner (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pod vlivem (S14E05)
Válka se vrací domů (S14E01)
Rodinné záležitosti (S13E19)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Co družičky vyprávěly (S06E16)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Chad (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Host

TV pořady

2015 An SNL Christmas 2015 (TV pořad)
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2008 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky